Wednesday, July 25, 2007

The Agency


De beste vriend van Frank heet Shawn, zijn vader heet Robert. Wel, die vader z'n beste vriend heet Meirion, en Meirion is hoofd creatief directeur bij The Agency. Zo zijn we binnengeraakt bij hen. Om eerlijk te zijn heeft het bureau z'n beste tijd zowat gehad. De Clio Award op de kast dateert van 1986 en dat illustreert het wel mooi.


Blijkbaar hebben ze onlangs een grote klant verloren, wat heel wat mensen hun job gekost heeft. Maar er is een lichtje aan het eind van de tunnel, en dat lichtje heet Gregory. Hij is er sinds twee maanden creatief directeur, en die mens weet wat hij doet.


famous quotes of Greg:
"Hi, dudes, howzit? You give me those scamps before you fuck off to Loeries, hey. You're having a good time, right?"
Zijn partner/copywriter heet Eugene, maar u zegt U-gene of Huge voor wie hem wat beter kent.
Begroeting: "Gentlemen!"

boven: Meirion, Creative Director, managing crème van een vent.
"Hello chaps, er, I don't have time now, but I'll talk to you soon. You want a beer? We once went to Brussels…drinking…he was completely pissed…drinking…"


Jabu, Copywriter, is het meisje. De knapste griet van het hele creatieve departement en ze heeft als enige een finalist voor Loeries, dus een potentiële award. Aldus zijzelf heeft dat deels te maken met haar awardwinning vriendje die prijzen per dozijn binnenhaalt.
Lolo is de neus op de foto, hij is Art Director in team met Jabu. Een vriendelijk prettig gestoorde kerel. Valt plots dood, loopt te zingen en iedereen aan te klampen, maar eet zeer op 't gemak.


Hier een wat flatterender foto van Lolo samen met Dani, Grafisch ontwerpster, sinds een paar weken veranderd van bureau.


Robin, Strateeg
"Hgrhmmm, kuch, hoest, sputter, mompel…"
another famous quote: "One step back and you're a mother!" (doorgaans wanneer hij achter iemand staat en die stevig vaspakt)

1 comment:

Anonymous said...

en dan leest de vader van shawn deze post en contacteert hij shawn waarin hij zegt 'what the fuck zijn die vrienden van je die negatieve shit posten over the agency terwijl ze aardig genoeg waren ze een stage te geven??'...

well he didnt, but im sure u broke a sweat for a sec?

by the way, mooie stofwolk ja, maar hoe ver ben je buiten joburg gereden om daar op gemak rond te kunnen rijden? =)

en wanneer komen de naaktfoto edities van frank zijn modelwerk uit?