Sunday, July 09, 2006

Kasper bekeerd

I pledge allegiance to the flag of the United States of America, and to The Republic for which it stands, one Nation under God, indivisible, with liberty and justice for all.



Hij zal het niet uit zichzelf bekennen, maar Kasper heeft al uit zijn liefde-op-het-eerste-gezicht voor Amerika, de Pledge of Allegiance afgelegd.

2 comments:

Anonymous said...

U-S-A! U-S-A! U-S-A!
Die allegiance foto heeft een gevoel van pure nostalgie bij me opgewekt. Die allegiance foto heeft ertoe geleid dat ik nu de straten van johannesburg doorkruis en iedereen met 'homes' aanspreek en 'WE WILL NEVER FORGET' van de daken schreeuw.
Die allegiance foto heeft ertoe geleid dat ik mijn bier aanvul met water om het dat bud light effect te geven. Kasper, ik heb je nog nooit ontmoet, maar je allegiance foto heeft mijn leven veranderd.
Tevens, waar wij alle vunzige verhalen over jullie uitgaan avonturen en katersessies op werk? Het dient natuurlijk gezegd te worden dat ik hier niets van afweet indien er enige familieleden zijn die dit lezen..(hallo ellen!) ...goed, dit bericht is onconstructief genoeg om het te beeindigen...geniet ervan en laat is weten hoe alles is!!

shawn

Anonymous said...

is bekeert niet met een T ipv D....of bedoelen jullie het als een voltooid deelwoord....

hmm....al die jaren van der meij hebben of jou of mij niet goed gedaan, frank :-D